Välkommen till Basecamp Norråker

Rum & stugor

Hos oss bor du bekvämt i våra stugor, parhus eller ” Bo på Lanthandel”

Norråker ligger vid Tåsjön i nordligaste Ångermanland precis på gränsen till Jämtland och Lappland. Det är en levande liten by som kommer att välkomna dig!

Alla boendeformer har sin egen stil, från gammeldags lantligt till charmig retro. Mitt i byn eller för dig själv vid stranden eller skogskanten. Välj den du gillar bäst!

Och alla erbjuder vackra vyer och vildmark bokstavligen runt knuten.
Fjällen, sjöarna och lederna är dina såväl sommar som vinter.

Boendealternativ

Antal rum

Gäster

Weekend Paket_small version Cottage

Marjas stuga

1-3 personer
Marjas stuga är Norråkers äldsta hus, byggt i mitten av 1800-talet. Stugan är renoverad och moderniserad, men har kvar sin ursprungliga gammeldags charm och är tidsenligt inredd. Den ligger precis vid skogskanten med utikt över sjön och bergen. 

Härbret vid Marjas stuga

1-3 personer
Härbret ligger precis bredvid Marjas stuga och det har två sovrum med totalt tre sängar, det hyrs bara ut tillsammans med Marjas stuga. Härbret har el men inte vatten. Toalett finns i Marjas stuga.

Bo på lanthandel

1-5 personer I Bo på lanthandel bor du bokstavligen på lanthandeln. Övervåningen är en stor trevlig lägenhet inredd i retrostil. Härifrån ser du allt som händer på byn eller så väljer du att bara vara för dig själv en stund.
Bomvaktarstugan Norråkers Basecamp

Bomvaktarstugan

1-3 personer
I denna härliga stuga bor du mindre än ett stenkast från sjön. Njut av lugnet och den fantastiska utsikten från köksbordet medan du väntar på att kokkaffet ska bli klart på vedspisen.

Parhuset 13A & 13B

1-5 personer På vägen ned mot sjön från Norråkers Handel ligger vårt parhus. Parhuset har två luftiga trevliga lägenheter som kan hyras var och en för sig eller båda två om ni är ett stort sällskap. De är inredda i retrostil.
Frågor

Kontakta oss så hjälper vi dig