MYSIG OCH SNÖSÄKER JUL

Fira jul på lanthandel

Fira en mysig och snösäker jul hos oss! Följ med på en tur med häst och släde på julafton och håll utkik efter tomten som kommer och knackar på. Välj mellan att bo i vår lägenhet på lanthandeln eller i parhuset.

Ingår gör tre nätter, inklusive sängkläder och handdukar. En tur med häst och släde på julafton och besök av tomten. 

Man kan köpa till bastu och/ eller badtunna, besök i hundgården och om det är nog med snö även en hundspannstur. 

Pulka och spark finns att låna gratis.

Ni tar er lättast hit med egen bil. Alternativen är; flyg till Östersund eller Vilhelmina, tåg till Östersund och hyrbil eller buss sista biten eller Inlandsbanan till Hoting. Vi kan också hjälpa er med transporten, hör av er om ni har funderingar. Google Maps.

Pris per vuxen:

1750 kr

Barn 0-14 år:

950 kr

Priserna gäller för hela vistelsen

Ingår i paketet

Hitta boendet som passar dig

Bo på lanthandel

I vår lägenhet bor du bokstavligen på lanthandeln. Övervåningen är en stor trevlig lägenhet inredd i retrostil. Härifrån ser du allt som händer på byn eller så väljer du att bara vara för dig själv en stund.

PARHUS 13A & 13B

På vägen ned mot sjön från Norråkers Handel ligger vårt parhus. Parhuset har två luftiga trevliga lägenheter som kan hyras var och en för sig eller båda två om ni är ett stort sällskap. De är inredda i retrostil.

Gör ett roligt äventyr!

Hundspannstur

Följ med på ett äventyr i snön med våra Siberian huskys! Att tyst färdas fram på snön med ett hundspann är ett både fartfyllt och rogivande äventyr som passar de allra flesta.

Skotertur med isfiske

Följ med på en skotertur genom snötyngd skog och över vida myrar. Vi åker till en sjö där vi stannar och grillar lunchmackor och myser vid elden. Vi borrar hål i isen och den som vill får pimpla.

Skidor med draghund

Att åka skidor med draghund är en härlig känsla. Turen går genom skog och över myrar och är totalt 5-10 km, beroende på hur långt ni vill åka.

Häst och släde

Följ med på en slädtur genom snöklädd skog med våra nordsvenska hästar. Själva turen tar ca 45 minuter och om du vill får du vara med i stallet och göra i ordning hästarna.

Se alla våra aktiveter