om familjen collin

Om oss

Dina värdar

Ida & Johannes

”Man kommt alls Fremder und geht als Freund” (”Man kommer som främling och lämnar som vän”) skrev en schweizisk gäst om oss. En beskrivning som värmer och gör oss stolta och som vi känner beskriver oss och Basecamp Norråker väl.

I grunden är vi en blandning av lärare, reseledare, journalist och fotograf, men när vi 2005 fick chansen att köpa den gamla matbutiken i byn tog vi chansen, flyttade hem och blev lanthandlare.

Vi älskar att vara lanthandlare, men under åren har vi utvecklat vårt företagande till att handla om mycket mer än att sälja mat. Eftersom vi båda tycker om att träffa och ta hand om människor gör vi det i dag på heltid. I butiken, i våra stugor och på våra guidade turer.

Att ge dig som gäst möjligheten att ta del av vårt liv, vår kultur och våra traditioner är lika viktigt som att erbjuda sköna sängar i våra timmerstugor och lägenheter.

Många av er kommer till oss för att få lugn och ro och kanske lite äventyr. Om ni vill så hittar vi på något äventyr tillsammans och vill ni träffa oss bor vi ett stenkast bort med våra två söner Valle och Håkan, alla hundarna, fåren och hästarna. Kanske får ni även träffa våra katter Siri och Freja.

TUSEN TACK!

Priser och utmärkelser

årets företagare
guldstjärnan
booking award
booking betyg
airbnb superhost
omdömen

Några ord från våra gäster

”Cosy, very welcoming place to hide away and relax. The house is warm and well equipped, the views (especially mornings) are wonderful, sauna is just a walking distance and dog sledging was a lot of fun.” Beata

På film

Se våra filmklipp här

Här kan du se hur det ser ut i Norråker och ”följa med” på några av våra filmade äventyr.

tel:+46 70- 6600001
kontakta oss

Hör av dig

Norråker 380 . 833 91 Norråker
johannes@basecampnorraker.se

Frågor

Kontakta oss så hjälper vi dig