Ida & Johannes

Hjärtat i Norråker

Att få jobba med det man älskar

Det är vi, Ida och Johannes, som tar hand om dig när du kommer till oss!

Vi driver detta som ett familjeföretag och därför blir det ganska personligt här hos oss men det tycker vi bara är trevligt. Vi hoppas du ska tycka det också! 

För oss var valet lätt när det kom till var vi skulle bygga bo. Vi härstammar båda från Norråker och här fann vi inte bara kärleken till varandra utan också till bygden. Så att ta möjligheten att bo och verka här var självklart för oss. Här kan vi göra det vi tycker mest om, att vara ute i naturen och hitta på stora och små äventyr tillsammans med familj och vänner. Här kan vi ha våra draghundar och hästar på gården, vi kan ta morgondoppet i sjön eller skidturen direkt från huset.

Och, här är vi en del i ett sammanhang, i en by som lever och där byborna samlas för såväl 10-kaffe i butiken som för att gräva fiber till byn. Här jobbar vi tillsammans för landsbygdsutveckling och för en hållbar framtid. 

Det är också därför vi vill att fler ska få uppleva livet här! Vi vill bjuda på allt det vi älskar och välkomna dig till vår by. I Norråker är människorna öppna och hjälpsamma. Som en av våra gäster sa, “you come as a stranger and leave as a friend”.

Välkommen till oss!

/Ida och Johannes

Välj bland flera olika aktiviteter och skräddarsy just ditt äventyr!

Omdömen

Fina ord från våra gäster

Ett unikt boende med fantastisk charm. Utsikten från stugan ner mot sjön är förtrollande. Ett ställe där själen kan få ro.
Errki
Annorlunda med en våning över en lanthandel. En överraskande trevlig upplevelse. Inga problem med handling till självhushållet!
Ruud
Vi tillbringade mycket trevliga, lugna nio dagar där. Värdarna, Ida och Johannes, är ett oerhört trevligt och hjälpsamt par. Boendets läge är mycket trevligt och du kan njuta av lugnet och naturen här. Rekommenderas varmt för den som vill ta det lugnt.
Jason

FRÅGOR

Kontakta oss så hjälper vi dig