Stuga

Boende i Marjas stuga

Bo i mysiga Marjas stuga i den lilla byn Norråker. I Marjas stuga finns fullt utrustat kök, badrum med dusch och wc och ett vardagsrum med soffgrupp, matplats, tv och braskamin. På övervåningen finns två sovrum med totalt tre sängar. Gratis wifi och parkering. Egen gård med gräsmatta och grillplats. Utanför stugan är ett stort trädäck och på övervåningen finns balkong.

Vill du att vi ställer in mat tills du kommer så gör vi gärna det. Ring butiken på 0671-30002 och beställ.

Stugans historia

Marjas stuga är Norråkers äldsta hus, byggt i mitten av 1800-talet. Stugan är renoverad och moderniserad, men har kvar sin ursprungliga charm. Marjas stuga ligger vid skogskanten i utkanten av byn, nära till allt men ändå isolerat. På gården finns också ett härbre med fler sängplatser.

Förutom utsikt över sjön och bergen så ingår sängkläder, handdukar, WiFi, ved, parkering och utstädning i priset.

Två par vandringsstavar finns till befogenhet. 

På vintern ingår även två par snöskor, pulka och spark.

Inom gångavstånd finns badstrand. 

Husdjur är välkomna men inte i möblerna och till en extra kostnad på 500 kr.

Ni tar er lättast hit med egen bil. Alternativen är; flyg till Östersund eller Vilhelmina, tåg till Östersund och hyrbil eller buss sista biten eller Inlandsbanan till Hoting. Vi kan också hjälpa er med transporten, hör av er om ni har funderingar. Google Maps

Pris per natt:

1500 kr

7500 kr för hel vecka

Stort sällskap?

Precis bredvid Marjas stuga ligger härbret som har två sovrum med totalt tre sängar och hyrs endast ut tillsammans med Marjas stuga. För att boka härbret så börjar du med att boka Marjas stuga och under tillval hittar du härbret.

Härbret har el men inte vatten och toalett finns då bara i Marjas stuga. Vill du veta mer om härbret? Läs mer här >

Tillval av aktiviteter

Gör ett roligt äventyr!

Vandring

Vandra längs Sjoutån till flottarkojan och ta ett dopp från de varma klipporna. Här finns många vandringar av olika slag som du lätt hittar till själv. Vill du ha en guide med så fråga oss. Vi guidar gärna när vi har möjlighet.

Fiska

I Tåsjön finns abborre, öring, gädda, harr och sik. Man kan fiska från våra bryggor eller från båt. Fiskekort köps enkelt på ifiske.se

HÄLLINGSÅFALLET

8 mil bort hittar ni Hällingsåfallet som är ett av landets högsta vattenfall och Sveriges längsta kanjon. Fallet forsar ner i en över 40 meter djup ravin och trycks sedan ut i en smal kanjon.

Viltspaning

Sommarkvällar är perfekt för att åka en tur och spana efter vilda djur. Längs den här vägen brukar vi se orrar, tjädrar, rävar och en och annan älg. Har man riktigt tur kan man få se björn…

Se alla våra aktiveter