Lägenhet

Parhuset 13A & 13B

På vägen ned mot sjön från Norråkers Handel ligger vårt parhus. Parhuset har två luftiga trevliga lägenheter som kan hyras var och en för sig eller båda två om ni är ett stort sällskap. De är inredda i retrostil med väl utvald inredning som vi mestadels köpt begagnat för bästa design och hållbarhet.

Lägenheterna har fullt utrustade kök med spis, ugn, micro och kaffebryggare. De har ett sovrum med en enkelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, vardagsrum med TV, badrum med dusch och wc och en rymlig hall. Från vardagsrummet går en balkongdörr ut till en egen uteplats på baksidan med utsikt över sjön.

Vill du att vi ställer in mat tills du kommer så gör vi gärna det. Ring butiken på 0671-30002 och beställ.

Pris från:

750 kr

I närheten

Här bor du ett stenkast från Tåsjön och byns lugna badplats. Vid stranden finns även en grillplats med vindskydd och sittplatser. Du har gångavstånd till byns centrum med affär, kafé, turistinformation, hemslöjdsbutik, bensinmack och lekplats. Samtidigt har du nära till vandringsstigar och skidspår, skog och vildmark.

Lägenhet 13A

Två sovrum med totalt tre bäddar plus bäddsoffa för två personer.

Antal bäddar: 5

Lägenhet 13B

Två sovrum med totalt tre bäddar. Plats för extrasäng.

Antal bäddar: 3 + 1

Tillval av aktiviteter

Gör ett roligt äventyr!

Vandring

Vandra längs Sjoutån till flottarkojan och ta ett dopp från de varma klipporna. Här finns många vandringar av olika slag som du lätt hittar till själv. Vill du ha en guide med så fråga oss. Vi guidar gärna när vi har möjlighet.

Fiska

I Tåsjön finns abborre, öring, gädda, harr och sik. Man kan fiska från våra bryggor eller från båt. Fiskekort köps enkelt på ifiske.se

HÄLLINGSÅFALLET

8 mil bort hittar ni Hällingsåfallet som är ett av landets högsta vattenfall och Sveriges längsta kanjon. Fallet forsar ner i en över 40 meter djup ravin och trycks sedan ut i en smal kanjon.

Viltspaning

Sommarkvällar är perfekt för att åka en tur och spana efter vilda djur. Längs den här vägen brukar vi se orrar, tjädrar, rävar och en och annan älg. Har man riktigt tur kan man få se björn…

Se alla våra aktiveter