Vem drömmer du om?

Midsommar i Norrland

Fira midsommar på traditionellt vis med sju sorters blommor, dans runt stången och jordgubbstårta! Upplev magin i den ljusa midsommarnatten och försommaren i Norrland.

Midsommarfirandet är på midsommardagen, lördag, kl 13-15 på Parken i Norråker.

Ni bor i något av våra boenden som alla har fullt utrustade kök för självhushållning, badrum, vardagsrum med TV, WiFi och uteplats.

Välj själv vilket av våra boenden du vill boka, se några förslag längre ner.

Boende 2 nätter  21-23 juni 

Traditionellt Midsommarfirande i byn där vi klär stången tillsammans, dansar runt den, leker och fikar jordgubbstårta och sju sorters kakor (fika ingår ej utan köps på plats).

Ni tar er lättast hit med egen bil. Alternativen är; flyg till Östersund eller Vilhelmina, tåg till Östersund och hyrbil eller buss sista biten eller Inlandsbanan till Hoting. Vi kan också hjälpa er med transporten, hör av er om ni har funderingar. Google Maps.

Pris från

1000 kr

Ingår i paketet

Hitta boendet som passar dig

Bo på lanthandel

Här bor du bokstavligen på lanthandeln. Övervåningen är en stor trevlig lägenhet inredd i retrostil. Härifrån ser du allt som händer på byn eller så väljer du att bara vara för dig själv en stund.

Marjas stuga

Norråkers äldsta hus, byggt i mitten av 1800-talet. Stugan är renoverad och moderniserad men har kvar sin ursprungliga charm och är tidsenligt inredd. Den ligger precis vid skogskanten med utsikt över sjön och bergen.

PARHUS 13A & 13B

På vägen ned mot sjön från Norråkers Handel ligger vårt parhus. Parhuset har två luftiga trevliga lägenheter som kan hyras var och en för sig eller båda två om ni är ett stort sällskap. De är inredda i retrostil.

Gör ett roligt äventyr!

Vandring

Vandra längs Sjoutån till flottarkojan och ta ett dopp från de varma klipporna. Här finns många vandringar av olika slag som du lätt hittar till själv. Vill du ha en guide med så fråga oss. Vi guidar gärna när vi har möjlighet.

Fiska

I Tåsjön finns abborre, öring, gädda, harr och sik. Man kan fiska från våra bryggor eller från båt. Fiskekort köps enkelt på ifiske.se

HÄLLINGSÅFALLET

8 mil bort hittar ni Hällingsåfallet som är ett av landets högsta vattenfall och Sveriges längsta kanjon. Fallet forsar ner i en över 40 meter djup ravin och trycks sedan ut i en smal kanjon.

Viltspaning

Sommarkvällar är perfekt för att åka en tur och spana efter vilda djur. Längs den här vägen brukar vi se orrar, tjädrar, rävar och en och annan älg. Har man riktigt tur kan man få se björn…

Se alla våra aktiveter