Välkommen till Basecamp Norråker

Paket

Här bokar du äventyr & aktiviteter som passar dig

Norråker ligger vid Tåsjön i nordligaste Jämtland på gränsen till Lappland.
Hos oss väljer du om du vill bo i stuga eller i rum med hotellstandard och om du vill komma och bara vara eller lägga till någon av våra aktiviteter. 

Aktiviteter

Boendealternativ

säsonger

Sommaräventyr

Sommarlovsresa 2-6 augusti

 Följ med hem till Ida och Johannes i den norrländska byn Norråker på ett annorlunda sommaräventyr! Ta med barn eller barnbarn för att uppleva landsbygden och ett annat sätt att leva. Här befinner vi oss mitt i naturen med skog och fjäll runt knuten. Vi bor med gångavstånd till vackra Tåsjön så vi kan se fram emot dagliga kvällsdopp.

4 nätter i stuga/lägenhet och aktiviteter alla dagar.

Höstlov 5 dagar

Följ med oss hem till Ida i den norrländska byn Norråker på en annorlunda höstlovsvecka! I år när inget är som vanligt kan vi erbjuda familjer den här fantastiska möjligheten att komma ut på landsbygden och uppleva ett helt annat sätt att leva än storstadslivet många av oss lever idag. Här befinner vi oss mitt i naturen med skog och fjäll runt knuten.

Vandring med tältnatt

Följ med oss på en vandring genom urskog och över myrar till en fin liten fjälltjärn där vi stannar och tältar. Vill vi så går vi upp på toppen av Midsommarfjället med milsvid utsikt. Att tälta är ett både roligt, spännande och rofyllt äventyr för familjen, kompisgänget eller dig och din vän.

Fira jul på lanthandel

Fira en mysig och snösäker jul hos oss! Följ med på en tur med häst och släde på julafton och håll utkik efter tomten som kommer och knackar på. Vill ni, så finns möjlighet till hundspannstur också, bara det är nog med snö. Vi har boenden i olika varianter: stugor, lägenhet i lanthandeln och parhus.

Konferens

I vårt härbre från 1800-talet kan ni mötas i en vacker och inspirerande miljö. Vi erbjuder olika konferenspaket med eller utan aktiviteter.

Frågor

Kontakta oss så hjälper vi dig