Välkommen till Basecamp Norråker

Paket

Här bokar du äventyr & aktiviteter som passar dig

Norråker ligger vid Tåsjön i nordligaste Jämtland på gränsen till Lappland.
Hos oss väljer du om du vill bo i stuga eller i rum med hotellstandard och om du vill komma och bara vara eller lägga till någon av våra aktiviteter. 

Aktiviteter

Boendealternativ

säsonger

Fira jul hos oss!

Fira en mysig och snösäker jul hos oss! Följ med på en tur med häst och släde på julafton och håll utkik efter tomten som kommer och knackar på. Vill ni, så finns möjlighet till hundspannstur också, bara det är nog med snö. Vi har boenden i olika varianter: stugor, lägenhet i lanthandeln och parhus.
Hundspannshelg

Mys i Marjas stuga och hundspannstur

Bo i mysiga Marjas stuga i den lilla byn Norråker och följ med på en hundspannstur genom vintrigt landskap. Ni kommer hit på fredag och vi träffas för att gå igenom lördagen. Om ni vill har vi handlat middag åt er och ställt i kylskåpet annars kan ni besöka vår butik och handla själva. Njut sedan av första kvällen i Marjas stuga framför kaminen.

Höstlov 4 dagar

Kom till den norrländska byn Norråker på ett annorlunda höstlov! Här befinner vi oss mitt i naturen med skog och fjäll runt knuten. Upplev vandring längs med ån där du kan sänka ner kåsan och ta en klunk friskt fjällvatten. Vi grillar lunch ute och pratar vid elden. Lär känna våra Siberian Huskys och åk på tur med häst och vagn. Aktiviteter alla dagar för stora och små.

Sommaräventyr

Sommarlovsresa 2-6 augusti

 Följ med hem till Ida och Johannes i den norrländska byn Norråker på ett annorlunda sommaräventyr! Ta med barn eller barnbarn för att uppleva landsbygden och ett annat sätt att leva. Här befinner vi oss mitt i naturen med skog och fjäll runt knuten. Vi bor med gångavstånd till vackra Tåsjön så vi kan se fram emot dagliga kvällsdopp.

4 nätter i stuga/lägenhet och aktiviteter alla dagar.

Vandring med tältnatt

Följ med oss på en vandring genom urskog och över myrar till en fin liten fjälltjärn där vi stannar och tältar. Vill vi så går vi upp på toppen av Midsommarfjället med milsvid utsikt. Att tälta är ett både roligt, spännande och rofyllt äventyr för familjen, kompisgänget eller dig och din vän.

Konferens

I vårt härbre från 1800-talet kan ni mötas i en vacker och inspirerande miljö. Vi erbjuder olika konferenspaket med eller utan aktiviteter.

Frågor

Kontakta oss så hjälper vi dig