ETT ANNORLUNDA HÖSTLOV

Höstlov i 4 dagar

Välkommen till norrländska byn Norråker på en annorlunda höstlovsvecka!

Dag 1

Ankomst och inchekning, ni får veta var ni ska bo och vi visar affären så ni kan köpa det ni det behöver. Frukost och middag äter alla var för sig i sitt eget boende. Lunch ingår och den äter vi tillsammans.

Dag 2

Frukost var för sig. Sen samlas vi vid hundgårdarna för att tillsammans sela hundarna och sen åker vi iväg med fyrhjuling och vagn dragen av våra Siberian Huskys. Vi åker till en rastplats vid sjön där vi värmer vår lunch över elden och myser med hundarna. Sen hemåt igen. På eftermiddagen finns fiskespön att låna om man vill prova fiskelyckan. Middag var för sig i sitt boende.

Dag 3

Frukost var för sig. Samling för att tillsammans gå på vandring på klippor och genom skog längs med ån till en rastplast vid vattnet. Där gör vi eld, äter lunch ocm mår gott innan vi vandrar tillbaka igen. Hemma igen finns kanadensare att låna om man vill paddla. Fiska går också bra. Eller bara ta det lugnt. Middag äter alla var för sig men på kvällen samlas vi för att spela spel, grilla marshmallows och berätta historier.

Dag 4

Frukost var för sig. Samling vid stallet där vi gör iordning våra Nordsvenska hästar för en tur med häst och vagn. Vi åker på en lugn och fin tur genom byn och skogen. Efter det äter vi lunch tillsammans och säjer hejdå.

Möjlighet finns att köpa till extra nätter och hitta på sina egna aktiviteter eller bara mysa och vara tillsammans.

Boende inklusive sängkläder, handdukar och utstäd.

Pris vuxen:

5900 kr

Pris barn upp till 15 år:

3900 kr

På vår gård finns åtta draghundar av rasen Siberian Husky, får och två nordsvenska hästar. Vi kommer få åka med när draghundarna tränas framför fyrhjuling, vi vandrar längs älven och serveras lunch som tillagats över öppen eld, vi fiskar och åker häst och vagn. 

Ingår i paketet

Tillval av aktiviteter