Nära till skog och sjö
Njut av vackra vyer och vildmark bokstavligen runt knuten.
Charmig retro
Upptäck förtrollningen i det förgångna.
För bastuälskaren
Avkoppling och välbefinnande i högsta grad.

Norråker ligger vid Tåsjön i nordligaste Ångermanland precis på gränsen till Jämtland och Lappland. Det är en levande liten by som kommer att välkomna dig.  Alla boendeformer har sin egen stil, från gammeldags lantligt till charmig retro. Mitt i byn eller för dig själv vid stranden eller skogskanten.  Alla erbjuder vackra vyer och vildmark bokstavligen runt knuten.

Fjällen, sjöarna och lederna är dina såväl sommar som vinter.

Choose your accommodation

Marjas Cottage

Marjas stuga är Norråkers äldsta hus, byggt i mitten av 1800-talet. Stugan är renoverad och moderniserad, men har kvar sin ursprungliga gammeldags charm och är tidsenligt inredd. Den ligger precis vid skogskanten med utikt över sjön och bergen.

Log cabin

Härbret ligger precis bredvid Marjas stuga och det har två sovrum med totalt tre sängar, det hyrs bara ut tillsammans med Marjas stuga. Härbret har el men inte vatten. Toalett finns i Marjas stuga.

Bomvaktarstugan

I denna härliga stuga bor du mindre än ett stenkast från sjön. Njut av lugnet och den fantastiska utsikten från köksbordet medan du väntar på att kokkaffet ska bli klart på vedspisen.

Basecamp i siffror

Boenden
0
Antal rum
0
Gäster
0

Bo på Lanthandel

I Bo på lanthandel bor du bokstavligen på lanthandeln. Övervåningen är en stor trevlig lägenhet inredd i retrostil. Härifrån ser du allt som händer på byn eller så väljer du att bara vara för dig själv en stund.

Parhus 13a & 13B

På vägen ned mot sjön från Norråkers Handel ligger vårt parhus. Parhuset har två luftiga trevliga lägenheter som kan hyras var och en för sig eller båda två om ni är ett stort sällskap. De är inredda i retrostil.

Äventyrsboende Norråkers

QUESTIONS

Let's start a conversation