LÄGENHET

Bo på lanthandel

Här bor du rymligt i en stor trevlig lägenhet inredd i retrostil. Lägenheten har fullt utrustat kök,  vardagsrum med TV och tre sovrum med totalt fem sängar. Gratis Wifi och parkering. Badrum med dusch och toalett. Det finns leksaker, spel och böcker att låna under din vistelse.

Lägenheten har balkong med cafémöbel där du kan njuta av kvällssolen eller på vintern, Norrskenet. På framsidan av huset finns butikens cafémöbler som du är fri att nyttja så mycket du vill. 

Vill du att vi ställer in mat tills du kommer så gör vi gärna det. Ring butiken på 0671-30002 och beställ.

WiFi och gratis parkering.

Ni tar er lättast hit med egen bil. Alternativen är; flyg till Östersund eller Vilhelmina, tåg till Östersund och hyrbil eller buss sista biten eller Inlandsbanan till Hoting. Vi kan också hjälpa er med transporten, hör av er om ni har funderingar. Google Maps.

Pris per natt:

fr 1000 kr

1-2 personer 1000 kr
3-5 personer 1500 kr
Priserna gäller för vuxen, barn under 15 år bor gratis.

Veckopris; 7 nätter 5500 kr

Hyra sängkläder 150 kr per set.

Städ 100 kr/natt

Hund 500 kr
(hundar är välkomna men får inte vistas i möblerna och vi tar en extra avgift på 500 kr för hela vistelsen).

Gästbok

Väldigt trevlig lägenhet med otroligt fin inredning i retrostil. Ett kök med allt som behövs och sköna sängar.

Otroligt fin by med supervänlig personal/invånare som var väldigt trevliga och hjälpsamma!

Tillval av aktiviteter

Gör ett roligt äventyr!

Vandring

Vandra längs Sjoutån till flottarkojan och ta ett dopp från de varma klipporna. Här finns många vandringar av olika slag som du lätt hittar till själv. Vill du ha en guide med så fråga oss. Vi guidar gärna när vi har möjlighet.

Fiska

I Tåsjön finns abborre, öring, gädda, harr och sik. Man kan fiska från våra bryggor eller från båt. Fiskekort köps enkelt på ifiske.se

HÄLLINGSÅFALLET

8 mil bort hittar ni Hällingsåfallet som är ett av landets högsta vattenfall och Sveriges längsta kanjon. Fallet forsar ner i en över 40 meter djup ravin och trycks sedan ut i en smal kanjon.

Viltspaning

Sommarkvällar är perfekt för att åka en tur och spana efter vilda djur. Längs den här vägen brukar vi se orrar, tjädrar, rävar och en och annan älg. Har man riktigt tur kan man få se björn…

Se alla våra aktiveter