Stuga

Härbret vid Marjas stuga

OBS! Häbret hyrs endast ut tillsammans med Marjas stuga

Härbret ligger precis bredvid Marjas stuga och innefattar två sovrum med totalt tre sängar. Härbret har el men inte vatten. Toalett finns i Marjas stuga.

Stugans historia

Härbren användes förr som förråd på gårdarna. Det kunde vara till hö eller säd eller redskap.

Sängkläder, handdukar, WiFi, parkering, ved och utstädning. 

Ni tar er lättast hit med egen bil. Alternativen är; flyg till Östersund eller Vilhelmina, tåg till Östersund och hyrbil eller buss sista biten eller Inlandsbanan till Hoting. Vi kan också hjälpa er med transporten, hör av er om ni har funderingar. Google Maps.

Pris per natt:

500 kr/person

Är ni två eller tre personer så betalar ni 1000 kr.

Tillval av aktiviteter

Gör ett roligt äventyr!

Vandring

Vandra längs Sjoutån till flottarkojan och ta ett dopp från de varma klipporna. Här finns många vandringar av olika slag som du lätt hittar till själv. Vill du ha en guide med så fråga oss. Vi guidar gärna när vi har möjlighet.

Fiska

I Tåsjön finns abborre, öring, gädda, harr och sik. Man kan fiska från våra bryggor eller från båt. Fiskekort köps enkelt på ifiske.se

HÄLLINGSÅFALLET

8 mil bort hittar ni Hällingsåfallet som är ett av landets högsta vattenfall och Sveriges längsta kanjon. Fallet forsar ner i en över 40 meter djup ravin och trycks sedan ut i en smal kanjon.

Viltspaning

Sommarkvällar är perfekt för att åka en tur och spana efter vilda djur. Längs den här vägen brukar vi se orrar, tjädrar, rävar och en och annan älg. Har man riktigt tur kan man få se björn…

Se alla våra aktiveter