SOMMARÄVENTYR

Egna äventyr

Hitta på egna äventyr under din vistelse

Badplatser

På gångavstånd finns byns badplats med sandstrand, badbrygga, gungor, lekställning, omklädningsrum, dass och grillplats. 8 km bort ligger Storfallets rastplats och badplats som är ett naturligt äventyrsbad i forsen. Halvvägs till Storfallet ligger Inge badplats som är perfekt för små barn då det är långgrunt och sandstrand. Där finns också brygga, omklädningsrum, dass och grillplats.

Tennis

I Norråker finns en jättefin tennisbana där ni kan spela tennis. Racket och bollar finns att låna på Norråkers Handel.

Lekpark

I byn finns en lekpark med gungor, lekställningar och sandlåda.

Fiska

I Tåsjön finns abborre, öring, gädda, harr och sik. Man kan fiska från våra bryggor eller från båt. Fiskekort köps på ifiske.se

Frågor eller funderingar?

Hör av dig, vi finns här för dig!

Hitta boendet som passar dig

Log cabin

Precis bredvid Marjas stuga finner du härbret som har två sovrum med totalt tre sängar. Härbret hyrs bara ut tillsammans med Marjas stuga. Härbret har el men inte vatten. Toalett finns i Marjas stuga.

Marjas Cottage

Norråkers äldsta hus, byggt i mitten av 1800-talet. Stugan är renoverad och moderniserad men har kvar sin ursprungliga charm och är tidsenligt inredd. Den ligger precis vid skogskanten med utsikt över sjön och bergen.

PARHUS 13A & 13B

På vägen ned mot sjön från Norråkers Handel ligger vårt parhus. Parhuset har två luftiga trevliga lägenheter som kan hyras var och en för sig eller båda två om ni är ett stort sällskap. De är inredda i retrostil.