Äventyrspaket för familjen

Boende i Marjas stuga

Bo i mysiga Marjas stuga i den lilla byn Norråker och följ med på en hundspannstur genom vintrigt landskap. Ni kommer hit på fredag och vi träffas för att gå igenom lördagen. Om ni vill har vi handlat middag åt er och ställt i kylskåpet annars kan ni besöka vår butik och handla själva. Njut sedan av första kvällen i Marjas stuga framför kaminen.

Utrustning:
Varma kläder och skor.

Paketet gäller för 2-4 personer
och kostar 1 950 kr per person.
Barn under 15 år, halva priset.

Ni tar er lättast hit med egen bil. Alternativet är flyg eller tåg till Östersund (alternativt Vilhelmina) och hyrbil sista biten. Vi kan också hjälpa er med transporten, hör av er om ni har funderingar.

Program
1. På lördag äter du/ni frukost och kl 11:00 träffas vi vid hundgården där vi
tillsammans selar hundarna och åker iväg med hundspannet. Du får sitta i
hundsläden men kan även få testa att köra själv om du vill.

2. Vi stannar för att fika vid ett  vindskydd där vi gör eld och kokar kaffe, te och äter varm smörgås. Vi umgås en stund vid elden och myser med hundarna innan vi åker
vidare. Turen tar totalt ca 3 timmar.

3. När vi kommer hem kan du ta en varm bastu i vår vedeldade bastu om du vill. Eller bara mysa vid brasan i stugan. Spark och snöskor finns att låna i stugan och skogen ligger precis bakom om du vill ta en promenad eller skidtur.

I paketet ingår boende 2 nätter i Marjas stuga, frukost och en dags hundspannstur med fika. Sängkläder, utstädning och ved ingår i priset.

.

Queen Beds

Private Bath

Guests