74926240-oZJHU

Om Norråker

Norråker en liten by med drygt 100 invånare som ligger vackert i den övre delen av Tåsjödalen. En tur upp hit ger hopp om landsbygdens framtid. Byn har fått ett antal nyinflyttade familjer den senaste tiden och med dem barn som sänkt medelåldern i byn.

Norråkers glansdagar, under kraftverkstiden i slutet av 50-talet, må vara över men byn tynar inte bort som så många andra byar i Norrlands inland.

I byn finns förutom lanthandel även Åkes bensinmack, Lenas pub och restaurang Övre Tåsjödalens Utpost, Norråkers camping och fiskecenter, Idéstugan hemslöjdsbutik, badplats, lekplats, bakstuga och många föreningar och företag. En aktiv by med det mesta man kan behöva!

Marja Stugan

Tre personer bor rymligt i Marjas stuga, två i det stora sovrummet och en i Elsas rum. Är ni fyra sätter vi in en extrasäng, är ni fler bor tre till fyra personer i härbret på gården.

Är ni fler än så har vi fler trevliga boenden i byn, se länk nedan.
I Marjas stuga bor ni mitt i byn men ändå avskilt. Med vildmarkskänsla och milsvid utsikt men ändå närhet till skoterleder, restaurang och Norråkers Handel, Sveriges bästa lanthandel.

I Marjas stuga finns ett kök så ni kan laga alla måltider själva, eller så beställer ni maten av oss. Bestäm själva!
Nere vid sjön finns tillgång till bastu och bad och på vintern sågar vi upp en isvak åt er om ni vill.

 

Priser

1 500 kronor per natt för Marjas stuga
1 000 kronor per natt för härbret (som måste bokas tillsammans med Marjas stuga)

400 kronor för bastu
1 000 kronor för badtunna

Vill ni ha ost- och vinprovning, middagar eller har ni andra önskemål – skicka en förfrågan så löser vi det.

Vi har tillgång till fler boenden i Norråker, till exempel den supertrevliga lägenheten för fem personer uppe på Norråkers Handel.